ေနျပည္ေတာ္ ႏို၀င္ဘာ ၃
ေနျပည္ေတာ္၊
ေက်းလက္ေဒသဖြံ႔ၿဖိဳးတိုးတက္ေရးဦးစီးဌာနႏွင့္ ေနျပည္ေတာ္၊ အေသးစားစက္မႈ၊ လက္မႈလုပ္ငန္းဦးစီးဌာနတို႔
ပူးေပါင္း၍ ေက်းလက္ေနျပည္သူမ်ား လူမႈစီးပြားဘ၀ဖြံ႔ၿဖိဳးတိုးတက္ေရးႏွင့္ အလုပ္အကိုင္အခြင့္အလမ္းမ်ားရရွိရန္
ရည္ရြယ္၍ သဘာ၀သီးႏွံစားေသာက္ကုန္သင္တန္းဖြင့္ပြဲကို ပ်ဥ္းမနားၿမိဳ႕နယ္၊ ပ်ဥ္းမနားေဟာင္းေက်းရြာအုပ္စု၊
ႀကိဳ႕ပင္(အလယ္) ေက်းရြာ ဓမၼာရုံ၌ ႏိုဝင္ဘာလ ၂ရက္ေန႔ မြန္းလြဲ ၁နာရီတြင္ က်င္းပခဲ့သည္။
ေရွးဦးစြာ
ပ်ဥ္းမနားၿမိဳ႕နယ္၊ ေက်းလက္ေဒသဖြံ႔ၿဖိဳးတိုးတက္ေရးဦးစီးဌာန ဦးစီးမွဴး ဦးတင္ေမာင္ဦးမွ
သင္တန္းဖြင့္လွစ္ရျခင္း၏ ရည္ရြယ္ခ်က္မ်ားကို ေျပာၾကားၿပီး၊ ေနျပည္ေတာ္၊ အေသးစား စက္မႈ၊
လက္မႈလုပ္ငန္းဦးစီးဌာန ဒုတိယညႊန္ၾကားေရးမွဴး ဦးေက်ာ္ႏိုင္က သင္တန္းတြင္ သင္ၾကားေပးမည့္
ဘာသာရပ္မ်ား အေၾကာင္းကို ရွင္းလင္း ေျပာၾကားခဲ့သည္။
ထို႔ေနာက္
ဒကိၡဏခရိုင္၊ ေက်းလက္ေဒသဖြံ႔ၿဖိဳးတိုးတက္ေရးဦးစီးဌာန ဦးစီးမွဴး ဦးစိုးလင္းမွ သင္တန္းသား/သူမ်ားအား
“ ႏိုင္ငံေတာ္ ေထာက္ပံ့မႈျဖင့္ ဖြင့္လွစ္ေပးျခင္းျဖစ္ၿပီး၊ လက္ေတြ႔ သင္ၾကားျပသ ေပးသြားမွာျဖစ္သည့္အတြက္
တက္ေျမာက္ေအာင္ သင္ယူကာ မိမိေဒသမွ ထြက္ရွိေသာသဘာ၀သီးႏွံမ်ားကို အေျခခံ၍ ေဒသထြက္ထုက္ကုန္တစ္မ်ိဳးမ်ဳိးထုတ္လုပ္ႏိုင္လွ်င္
ေဘးအႏၱရာယ္ ကင္းရွင္းေသာ စားေသာက္ကုန္မ်ားကို ရရွိႏိုင္မည္ျဖစ္ေၾကာင္း’’ ေျပာၾကားခဲ့သည္။
အဆိုပါ
သဘာ၀သီးႏွံစာေသာက္ကုန္သင္တန္းတြင္ သင္တန္းသား/သူ (၂၀)ဦး တက္ေရာက္ၾကၿပီး၊ သင္တန္းကာလမွာ
ႏို၀င္ဘာ(၂)ရက္မွ ႏို၀င္ဘာ(၁၁)ရက္ေန႔အထိ (၁၀)ရက္တိုင္တိုင္ သင္ၾကား ပို႔ခ် ေပးသြားမည္ျဖစ္ေၾကာင္း
သတင္းရရွိသည္။
ေနျပည္ေတာ္
(ျပန္/ဆက္)
No comments:
Post a Comment